Ανακαίνιση σπιτιού στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ανακαίνισης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Το έργο που αναλάβαμε περιλάμβανε την ανακαίνιση της συγκεκριμένης κατοικίας. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά και ορίσαμε συνάντηση στον χώρο του. Ο μηχανικός στην αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο έλεγξε τον προσανατολισμό και το φυσικό φωτισμό της κατοικίας καθώς είναι στοιχεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Στην ανακαίνιση της συγκεκριμένης κατοικίας αποξήλώσαμε τα παλιά κουφώματα σε όλους τους χώρους. Στην κουζίνα ξεκινήσαμε με την αποξήλωση του δικτύου ύδρευσης-αποχέτευσης και έπειτα τοποθετήσαμε καινούργιο. Στην συνέχεια αποξηλώσαμε την παλιά κουζίνα και τοποθετήσαμε καινούργια ακρυλική που σε συνδυασμό με τα φωτιστικά που επιλέξαμε φώτισαν αρκετά το χώρο. Στο μπάνιο αποξηλώσαμε το παλιό δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης, τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής και στην συνέχεια τοποθετήσαμε καινούργια. Τοποθετήσαμε επίσης γύψινα με σποτάκια στην οροφή που σε συνδυασμό με τα ανοιχτά μπλε χρώματα φώτισαν τον χώρο. Τέλος στο δωμάτιο  αποξηλώσαμε την παλιά επίπλωση , και τοποθετήσαμε καινούργια  έπιπλα αναδιαρθρώνοντας τον χώρο.

Ο χώροι που ανακαινίσαμε είναι πλέον πρακτικοί και άνετοι, υπάρχει η αίσθηση καθαριότητας ενώ χρησιμοποιήθηκαν άριστα σε ποιότητα υλικά.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ