Ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ανακαίνισης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Αναλάβαμε την ανακαίνιση του σπιτιού έχοντας ως στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του. Ορίστηκε συνάντηση στο χώρο του ιδιοκτήτη. Εκπονήσαμε την μελέτη (3D) όπου δώσαμε έμφαση στην ποιότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Παρατηρήσαμε πως το σπίτι ήταν σε άσχημη κατάσταση και αποφασίσαμε σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη να προβούμε αρχικά στην ανακαίνιση της κουζίνας, στην ανακαίνιση του μπάνιου και να αλλάξουμε τα κουφώματα. Έγινε έτσι η αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων της κουζίνας και του μπάνιου με καινούργιες εγκαταστάσεις. Στην ανακαίνιση του μπάνιου έγινε αποξήλωση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, τοποθέτηση καινούργιων πλακιδίων, ειδών υγιεινής και αντικατάσταση της παλιάς μπανιέρας με κτιστή. Στην ανακαίνιση της κουζίνας προχωρήσαμε στην αποξήλωση της παλιάς κουζίνας και τοποθετήσαμε καινούργια κουζίνα με πορτάκια από μελαμίνη και πάγκο ανθυγρό. Αποξηλώσαμε επίσης τα παλιά ξύλινα κουφώματα και τοποθετήσαμε καινούργια ενεργειακά. Τέλος έγινε ο ελαιοχρωματισμός όλων των χώρων της κατοικίας.

Η ανακαίνιση σπιτιού πραγματοποιήθηκε από τους καταρτισμένους και αξιόπιστους συνεργάτες μας και κάνοντας τον σωστό σχεδιασμό του έργου εξασφαλίσαμε ένα νέο και υγιεινό περιβάλλον.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ