Ανακαίνιση κατοικίας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ανακαίνισης κατοικίας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Το έργο που αναλάβαμε περιλάμβανε την ολική ανακαίνιση της κατοικίας. Ήταν ένα παλαιό σπίτι και στόχο είχε την αναβάθμιση του με χαμηλό κόστος.Ο Ιδιοκτήτης της κατοικίας επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά και ορίσαμε συνάντηση για αυτοψία στον χώρο του. Ο μηχανικός έλεγξε το φυσικό φως και τον προσανατολισμό της κατοικίας καθώς είναι στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Ξεκινήσαμε τις εργασίες με την ολική αποξήλωση των παλαιών εγκαταστάσεων ύδρευσης-αποχέτευση, των επίπλων της κουζίνας  και την τοποθέτηση καινούργιων εγκαταστάσεων και επίπλων στην κουζίνα.  Στην συνέχεια στο χώρο του μπάνιου αποξιλώσαμε επίσης τις παλιές εγκαταστάσεις ύδρευσης-αποχέτευσης των παλιών ειδών υγιεινής και τοποθετήσαμε καινούργια. Εξοικονομήσαμε χώρο τοποθετώντας την καινούργια ντουζιέρα. Τέλος έγινε ελαιοχρωματισμός όλου του σπιτιού και αντικατάσταση της παλιάς εξώπορτας με  καινούργια θωρακισμένη.

Παραδώσαμε τον χώρο βάσει των συμφωνηθέντων προδιαγραφών. Πραγματοποιήθηκε από καταρτισμένους και αξιόπιστους συνεργάτες, κάνοντας τον σωστό σχεδιασμό του έργου και εξασφαλιζωντας ένα νέο υγιεινό περιβάλλον.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ