Ανακαίνιση σπιτιού στην Αγ. Τριάδα Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ανακαίνισης σπιτιού στην Αγ. Τριάδα Θεσσαλονίκης

Με την αυτοψία μας στο χώρο του ιδιοκτήτη και την κατάθεση της οικονομοτεχνικής μας προσφοράς, μας ανατέθηκε η ολική ανακαίνιση της κατοικίας. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη αποφασίσαμε να αποξηλώσουμε στο υπνοδωμάτιο τα παλιά σανίδια και να εγκαταστήσαμε καινούργια ηλεκτρολογικά και υδραυλικά στην κατοικία. Στην συνέχεια της ανακαίνισης του σπιτιού τοποθετήσαμε τσιμεντοκονία στο υπνοδωμάτιο και πλακάκια σε όλο το σπίτι εσωτερικά και στο μπαλκόνι. Στην συνέχεια έγιναν οι εργασίες ανακαίνισης του μπάνιου αποξηλώνοντας τα παλαιά πλακίδια και έπειτα τα παλαιά υδραυλικά. Τοποθετήθηκαν μετά τα καινούργια υδραυλικά, τα πλακίδια και τα είδη υγιεινής.

Στην συνέχεια του έργου της ανακαίνισης του σπιτιού αποξηλώσαμε την υφιστάμενη κουζίνα και τοποθετήσαμε την καινούργια. Η ανακαίνιση του σπιτιού ολοκληρώθηκε βάφοντας εξωτερικά και εσωτερικά όλους τους χώρους και τοποθετώντας εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα.

Οι ανακαινίσεις σπιτιών και μεμονωμένα οι ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας και λοιπών χώρων είναι το αντικείμενο που δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο της ανακαίνισης σπιτιού.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

META ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ