Ανακαίνιση καταστήματος στη Βενιζέλου Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ανακαίνισης καταστήματος στη Βενιζέλου Θεσσαλονίκης

Το έργο που αναλάβαμε περιλάμβανε την ριζική ανακαίνιση του καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο ενοικιαστής επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά και ορίσαμε συνάντηση για αυτοψία στον χώρο του. Εκπονήσαμε την οικονομοτεχνική μελέτη δίνοντας έμφαση στην ποιότητα έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Συνεργάστηκαν άψογα οι διακοσμητές-αρχιτέκτονες-μηχανικοί της εταιρείας μας αλλά και οι υδραυλικοί-ηλεκτρολόγοι-ελαιοχρωματιστές.

Στην συγκεκριμένη ανακαίνιση καταστήματος ο χώρος χρειάζονταν ολική αναδιαμόρφωση έτσι τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες σε όλο τον χώρο δίνοντας άλλη μορφή. Αλλάξαμε τον παλιό πίνακα με καινούργιο. Στην συνέχεια τοποθετήσαμε ντουλάπες αποθήκευσης καθώς ήταν απαραίτητες για τις ανάγκες του καταστήματος ενώ επιλέξαμε φωτιστικά οροφής για να δώσουμε επιπλέον φωτισμό στο χώρο. Στην συνέχεια επιλέχτηκαν χρώματα που να ταιριάζουν με τα χρώματα της εταιρείας.

Η ανακαίνιση του καταστήματος ολοκληρώθηκε από τούς καταρτισμένους και αξιόπιστους συνεργάτες μας. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση και το σχέδιο. Παραδώσαμε τον χώρο βάσει των συμφωνηθέντων προδιαγραφών.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

META ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ