Ανακαίνιση σπιτιού στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες ανακαίνισης σπιτιού στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης

Μας ανατέθηκε κατ εντολή του πελάτη μας η ολική ανακαίνιση ενός παλαιού διαμερίσματος στην περιοχή της Κ. Τούμπας. Αποφασίσαμε με τον ιδιοκτήτη να αλλάξουμε τελείως την διαρρύθμιση του διαμερίσματος. Το σπίτι είχε ξεχωριστά το σαλόνι και την κουζίνα. Καθαιρέσαμε την τοιχοποιία που χώριζε τους δύο χώρους με συνέπεια να γίνει ένας ενιαίος φωτεινός χώρος.

Στην συνέχεια της ανακαίνισης του σπιτιού αποξηλώσαμε τα παλιά σανίδια, εγκαταστήσαμε καινούργια υδραυλικά και ηλεκτρολογικά στο σπίτι και τοποθετήσαμε τσιμεντοκονία και πλακάκια σε όλο το σπίτι. Έπειτα έγινε η ανακαίνιση του μπάνιου αποξηλώνοντας τα παλαιά πλακίδια. Τοποθετήσαμε μετά καινούργια πλακίδια και είδη υγιεινής. Συνεχίζοντας με την ανακαίνιση σπιτιού αποξηλώσαμε την παλαιά κουζίνα και τοποθετήσαμε καινούργια. Η ανακαίνιση έφτασε στο τέλος της με το βάψιμο του σπιτιού και την τοποθέτηση εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις ανακαινίσεις σπιτιών ή και μεμονωμένα στις ανακαίνισεις μπάνιου και κουζίνας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση επιθυμείται αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

META ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ