Ανακαίνιση καφετέριας στην Καβάλα

Λεπτομέρειες ανακαίνισης καφετέριας στην Καβάλα

Στην συγκεκριμένη ανακαίνιση καφετέριας συζητήσαμε με τον ιδιοκτήτη για το σχεδιαστικό ύφος που ήθελε να δώσει στο χώρο του. Εκπονήσαμε την μελέτη και το 3D σχέδιο από τον αρχιτέκτονα της εταιρείας μας, οπού δώσαμε έμφαση και στην τελευταία λεπτομέρεια για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Αποφασίσαμε από κοινού αρχικά να αλλάξουμε το ύφος του μπάνιου προσδίδοντας τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Έγινε αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων του χώρου και των ειδών υγιεινής, προστέθηκε διαχωριστικό ανάμεσα στους χώρους ανδρών και γυναικών του W.C. Επιλέξαμε φωτισμό κατάλληλο που θα τόνιζε τις ιδιαίτερες επιφάνειες του χώρου.

Στον κυρίως χώρο της καφετέριας αφού αποψιλώθηκε ο προηγούμενος χώρος τοποθετήθηκε πάτωμα laminate που προσέδωσε έναν χώρο χαλάρωσης που ήθελε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας. Στο μπαρ σχεδιάσαμε κάτι ιδιαίτερο καθώς θέλαμε να τονίσουμε τον συγκεκριμένο χώρο. Στην συνέχεια τοποθετήθηκε η επίπλωση από τους επιπλοποιούς μας. Τα χρώματα και ο φωτισμός ανανέωσαν και μεγάλωσαν τον χώρο της καφετέριας, και σε συνδυασμό με τις άλλες εργασίες έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προσελκύσει περισσότερους πελάτες η επιχείρηση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

META ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ